KØKKEN OG BAD

Køkken og badeværelse er boligens kernerum, hvor det handler om at skabe en funktionel dagligdag og føle sig godt tilpas. Aage Th. A/S indgår i Kopp Sorø-gruppen, som har egne murere og malere. Sammen med vores tømrere udfører vi fornyelse af køkken og badeværelse, og vi hjælper dig med at få dine idéer ført ud i livet.

Vi samarbejder med førende leverandører af køkken- og badinventar, og vores håndværkerafdelinger supplerer hinanden perfekt til opgaven. Med egne håndværkere kan vi påtage os opgaven om at stå for det samlede byggeprojekt. Vi tilbyder erfaren byggerådgivning og samarbejder med lokale VVS- og elektrikerfirmaer, så dit byggeprojekt kan gennemføres hurtigt og professionelt.

Har du ideerne, hjælper vi dig med opmåling til inventar og eventuelt ombygning af dit nuværende køkken eller badeværelse. Vores tømrere monterer dine skabe, og vores murere støber det nye badeværelsesgulv, lægger nye gulvfliser eller klæber vægfliser. Når arbejdet står næsten færdigt, træder vores malersvende til og afslutter byggeprojektet.

Aage Th. A/S har renoveret køkkener og bad overalt på Sjælland. Vi er eksperter i at forny køkken og bad, så har du brug for en dygtig håndværker og leverandør, vil gerne gøre din køkken- eller badeværelsesdrøm til virkelighed.


Copyright Aage Th. A/S