BOLIGSELSKABER

I mere end 40 år har vi udført håndværksopgaver for boligselskaber, og vi har derigennem opbygget en stor erfaring i god service til boligselskaber. I dag servicerer håndværkerteams fra Aage Th. A/S boligselskaber og andelsboligselskaber i Kalundborg og på Sjælland og udfører desuden større renoveringsopgaver for boligselskaberne.

Det er vores erfaring, at en af de vigtigste forudsætninger for god service er en tæt kontakt mellem boligselskab, ejendomsfunktionær, beboer og håndværker. Vores mål er at give den bedste oplevelse til boligselskabet og beboerne i lejlighederne, når der skal boligforbedres.

Aage Th. A/S lægger vægt på, at de håndværkere, som udfører arbejdet, kender bygningerne. Derfor har vi faste håndværkerteams, som kun arbejder med at servicere boligselskaber i dagligdagen, uanset om det er reparationsopgaver eller fraflytningsopgaver.

Vi oplever, at når boligselskabet taler med den samme kontaktperson hver gang, så løses dagligdagsopgaverne hurtigst og bedst, og det er en klar fordel, når der opstår akutte situationer.

Hvis ikke dit boligselskab får udført ejendomsvedligeholdelse af Aage Th. A/S i dag, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle, hvad vi kan tilbyde dit boligselskab.

 

 


Copyright Aage Th. A/S