PRIVATE BOLIGER

Aage Th. A/S har mere end 90 års erfaring med nybygning, tilbygning og renovering af private boliger. Vi sætter en stor ære i at skabe gode byggeoplevelser for vores kunder og hjælper i alle dele af processen.

Som certificeret Monier Tagpartner hjælper vi dig sikkert gennem processen, når du skal have nyt tag lige fra materialevalg til oplægning af taget. Vores dygtige tømrere udskifter også vinduer og døre, og vi samarbejder med de førende producenter på markedet.

Vi er certificeret VELFAC VinduesMester og Rationel Vinduesspecialist, og vi tilbyder et stort udvalg af vinduer og døre til enhver opgave. Vi rådgiver om materialevalg, vi hjælper dig med at tage mål, og vi giver altid en god pris på opgaven.

Aage Th. A/S er eksperter i renovering og fornyelse af køkken og bad og har arbejdet med dette overalt på Sjælland. Vores tømrer-, murer-, og malerafdeling samarbejder med lokale VVS- og elektrikerfirmaer, og vi tager os gerne af hele dit byggeprojekt som totalentreprenør. Det betyder, at vi sikrer bedre koordinering og dermed også et grundigt arbejde.

Fordelen ved at benytte Aage Th. A/S er, at vi som en del af Kopp Sorø-gruppen har mange håndværkerfag samlet under ét, hvilket betyder at vi kan udføre totalentreprise for dig og dit projekt.


Copyright Aage Th. A/S