EJENDOMSVEDLIGEHOLDELSE

Søger du en erfaring samarbejdspartner til bygningsvedligehold, så er Aage Th. A/S og Kopp Sorø-gruppen med mere end 30 års erfaring i ejendomsservice, det rigtige valg for dig.

Et samarbejde med os giver dig en struktureret ejendomsvedligeholdelse, som både forøger ejendommens værdi og sparer dig tid og ressourcer. Vi træder hurtigt til og udbedrer eventuelle pludselige skader.

Som en naturlig del af samarbejdet gennemgår vi ejendommen sammen med dig og fremlægger derefter en anbefaling og plan for ejendomsvedligeholdelse. Vi tilbyder desuden struktureret ejendomsvedligeholdelse, som medvirker til, at pludselige ubehagelige overraskelser begrænses.

I vores afdeling for ejendomsservice kan vi tilbyde tømrere, murere, brolæggere og malere, som hjælper med alle opgaver. Vi samarbejder også med etablerede VVS-firmaer og el-installatører og kan tilbyde dig en samarbejdsaftale, hvor vi koordinerer den samlede ejendomsservice.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en løsning, der matcher dine behov. Vi udfører fx reparationer af:


Copyright Aage Th. A/S