Vi løser byggeopgaver for privat erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner og private

Vores spidskompetencer er tag, vinduer og døre

Vi tilbyder både tømrer, murere, malere og brolæggere til dit byggeprojekt

Vedligeholdelse og modernisering af Skibbrogården

Hos Aage Th. i Kalundborg har servicering af boligselskaber og bygningsvedligeholdelse af almennyttige boliger i mange år været et af vores store arbejdsområder. Den slags opgaver kræver bred faglighed, nøje tilrettelæggelse og koordinering, fx i forhold til beboerne – og det kan vi i Aage Th. Vores viden, erfaring og kompetencer gør os til en stærk samarbejdspartner.

Aage Th. arbejder ikke blot med løbende ejendomsservice, men også tilbudsarbejde. Da FOB Kalundborg eksempelvis sendte projektet om udskiftning af alle udvendige elementer på Skibbrogården afd. 9 i Kalundborg i udbud, vandt Aage Th. opgaven. Henover sommeren har fem mand fra Aage Th. derfor arbejdet for at skabe bedre boliger til lejerne på Skibbrogade 27 i Kalundborg.

Skibbrogården afd. 9 er opført i 1943. Nogle af elementer i bygningen, fx kældervinduer og trappevinduer, er de oprindelige og andre er udskiftet i 1982. Projektet indebar udskiftning af alle 140 elementer på bygningens forside og bagside, hvilket inkluderede vinduer, opgangsdøre, altandøre, kældervinduer og tagrender.

Opgaven handlede ikke blot om vedligeholdelse, men ligeså vel modernisering og energibesparelse. Udskiftningen fra ét stort vippevindue med termorude i mørkebrunt træ til to-fløjs vinduer i hvidt træ og alu med tre-lags glas samt lysningsplader, indfatninger og nye vindueskarme indvendigt giver et mere åbent, lyst og moderne udseende og ikke mindst – bedre isolering og indeklima.

I forbindelse med udskiftningen har Aage Th. forestået alle de enkelte opgaver i projektet og har bl.a. fjernet gamle lister, sørget for at frigøre og fjerne elementerne, rengjort falsen på murværket og fjernet gamle fugerester, monteret de nye elementer efter de rette forskrifter samt lukket til igen med isolering, glasuld og fuge.

Bygherre: FOB Kalundborg
Byggerådgiver: Jonna Nielsen, Byggerådgiver ApS

 


Tilbage

Copyright Aage Th. A/S