Vi løser byggeopgaver for privat erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner og private

Vi renoverer bl.a. fredede bygninger, som er et af Aage Th.'s specialer

Vi tilbyder både tømrer, murere, malere og brolæggere til dit byggeprojekt

Aage Th. A/S skal bygge aktivitetshus på Røsnæs

Aage Th. A/S er blevet udvalgt at Kalundborg kommune til at opføre aktivitetshus på Røsnæs havn. Som en del af det ambitiøse naturprojekt Røsnæs Rundt har Kalundborg kommune valgt at opføre et aktivitetshus på Røsnæs havn. Huset skal danne ramme for mangfoldige aktiviteter lige fra Røsnæs Udviklings og Beboerforening, fiskere, gæstesejlere, skoler, lystfiskere, kite-surfing og meget andet.

Røsnæs aktivitetshus

Borgmester Martin Damm underskriver kontrakten med Thøger Jensen i overværelse af Mette Dinesen, Mogens Anholm samt yderst til højre, Kim Grønbech Pedersen.

 

Det er Røsnæs Udviklings & Beboerforening med bistand fra Kim Grønbech Pedersen, Rådgivningsfirmaet ISC A/S, som står for selve projektet, som Aage Th. A/S har vundet hovedentreprisen på.

Daglig leder, Thøger Jensen fra Aage Th. udtaler at han er meget begejstret for at være en del af projektet på Røsnæs. ”Som lokal håndværksvirksomhed og med de kompetencer vi har, så var det naturligt for Aage Th. A/S at byde på opgaven. Vi er selvsagt lidt stolte af, at vi vandt licitationen. Det er en spændende, moderne, arkitektonisk byggeopgave, hvor der i materialevalget er taget hensyn til naturomgivelserne på det smukke Røsnæs”. ”Vores håndværkere og de lokale valgte underentreprenører ser frem til opgaven, og vi glæder os til at kunne fremvise et flot aktivitetshus til næste sommer” afslutter Thøger Jensen.


Tilbage

Copyright Aage Th. A/S