Vi løser byggeopgaver for privat erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner og private

Vores spidskompetencer er tag, vinduer og døre

Vi tilbyder både tømrer, murere, malere og brolæggere til dit byggeprojekt

Aktivitetshus på Røsnæs

Aage Th. A/S blev udvalgt at Kalundborg kommune til at opføre aktivitetshus på Røsnæs havn. Som en del af det ambitiøse naturprojekt Røsnæs Rundt valgte Kalundborg kommune at opføre et aktivitetshus på Røsnæs havn. Husets målgrupper er vinterbadere, sejlere, dykkere, kajakroere, surfere, lystfiskere samt vandrere og cyklister på udflugt. Det er også blive et populært opholdssted for skoler og daginstitutioner.

Havnen er desuden et perfekt og yndet udgangspunkt for en række vandrelate­rede aktiviteter på Røsnæs’ kyster. Der er skabt en ny fantastisk mulighed for samvær og aktiviteter på havnen med et nyt flot aktivitetshus.

Aktivitetshuset indeholder omklædningsrum med badefaciliteter og sauna. Desuden findes der lokaler, hvor man kan sidde i ”Kabyssen” og drikke kaffe og spise sin medbragte mad. Det Maritime Aktivitetshus ligger på kanten af havnen og havet.

Bygningen understøtter sejl­sport og det maritime liv i havnen i form af fx udspring/adgang til dybt vand, bad, lockers, om­klædning, isætning af kajakker, udekøkken, kajak-opbevaring, mulighed for undervisning o.l. samt strandjægernes og fiskernes aktiviteter.

Således har Aktivitetshuset status som ’blåt støttepunkt’ for skoleelever, lystfiskere, havsportudøvere og andre natur- og vandinteresserede, der kan nyde gavn af et maritimt aktivitetshus.

Bygningen er delt i to med et stort overdækket uderum i midten, hvor der kan grilles, renses fisk og ordnes udstyr til både, kajakker og surfbrætter.

 

Røsnæs aktivitetshus

Borgmester Martin Damm underskriver kontrakten med daværende Daglig leder Thøger Jensen i overværelse af Mette Dinesen, Mogens Anholm samt yderst til højre, Kim Grønbech Pedersen.

Det er Røsnæs Udviklings & Beboerforening med bistand fra Kim Grønbech Pedersen, Rådgivningsfirmaet ISC A/S, som stod for selve projektet, som Aage Th. A/S vandt hovedentreprisen på.

Daværende Daglig leder, Thøger Jensen fra Aage Th. udtalte begejstring for at være en del af projektet på Røsnæs. ”Som lokal håndværksvirksomhed og med de kompetencer vi har, så var det naturligt for Aage Th. A/S at byde på opgaven. Vi er selvsagt lidt stolte af, at vi vandt licitationen. Det er en spændende, moderne, arkitektonisk byggeopgave, hvor der i materialevalget er taget hensyn til naturomgivelserne på det smukke Røsnæs”. ”Vores håndværkere og de lokalt valgte underentreprenører ser frem til opgaven, og vi glæder os til at kunne fremvise et flot aktivitetshus til næste sommer” sluttede Thøger Jensen.

Bygherre: Projekt Røsnæs Rundt

Rådgivende Ingeniører: ISC

Hovedentreprenør: Aage Th. A/S

 


Tilbage

Copyright Aage Th. A/S