Vi løser byggeopgaver for privat erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner og private

Vores spidskompetencer er tag, vinduer og døre

Vi tilbyder både tømrer, murere, malere og brolæggere til dit byggeprojekt

Speciale i renovering giver pote for Kalundborg-virksomhed

Arbejdet er i fuld gang i DABs 32 lejeboliger på Nyvænget i Kalundborg. Køkkenerne fra 1950’erne skal renoveres, og den lokale tømrer- og snedkervirksomhed, Aage Th. A/S, er på opgaven.

”Vi har efterhånden mere end 30 års erfaring med renoveringsopgaver for bl.a. boligselskaber og offentlige institutioner. Det er denne erfaring, der har skabt så stor efterspørgsel på vores håndværk, at renovering og ejendomsvedligeholdelse er vores hovedfokus”, forklarer Thøger Jensen, daglig leder i Aage Th. A/S.

Massiv erfaring og stærke partnere

Aage Th. A/S har rødder helt tilbage til 1923. Efter finanskrisen indledte virksomheden i 2013 et nyt kapitel og er i dag en selvstændig del af KOPP Sorø gruppen. Ifølge Thøger Jensen er det et gensidigt givende samarbejde, der har styrket begge virksomheder:

”Mange af vores medarbejdere i det faste renoveringsteam har været med os de sidste 30 år. KOPP Sorø A/S har tilsvarende stor erfaring i deres teams og med mere end 60 håndværkere i gruppen, er vi i dag i stand til at løse selv komplicerede opgaver. Den videns- og erfaringsudveksling, der er imellem virksomhedernes medarbejdere, er vi er meget begejstrede for. Og det kommer jo kunderne til gode, at vi leverer et solidt og godt håndværk af høj kvalitet”, fortæller Thøger Jensen.

Renoverer både inde og ude

Renoveringsopgaverne hos Aage Th. A/S spænder vidt fra køkkenrenovering, som i Nyvængets lejligheder, til facaderenovering med bl.a. ny beklædning på de eksisterende altaner i boligblokkene på Esbern Snaresvej i Kalundborg.

I øjeblikket arbejder Aage Th. A/S også på et renoveringsprojekt for Statoil. Det er en værkstedsbygning, der skal under kyndig behandling. Monberg & Thorsen er hovedentreprenør på projektet.

Også for private

Thøger Jensen understreger, at selvom Aage Th. A/S er involveret i mange større projekter, er privatpersoner også del af kundegruppen:

”Det er ved renovering af vinduer, badeværelser og køkkener, at vi oplever den store efterspørgsel fra privatkunder i øjeblikket. Men vi oplever også en stigende efterspørgsel på energirenovering af facader. Så vi forventer større vækst i denne type opgaver i fremtiden”, udtaler en fortrøstningsfuld Thøger Jensen.


Tilbage

Copyright Aage Th. A/S